Rezultati pretrage

O nama

Najam-računala.hr je vodeći hrvatski web-shop za najam rabljenih računala, rabljenih prijenosnika, rabljenih monitora i ostale računalne opreme.

S obzirom na sve veću potražnju za rabljenom računalnom opremom po povoljnim cijenama, u našem asortimanu kupcima nudimo najbolja rabljena računala provjerenih svjetskih brendova kao što su IBM, HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Fujitsu i drugi.

Rabljena računala | Info AM

 

Rabljena računala | Info AM

Zašto najam računala?

Računala su postala standardna potreba za nesmetan rad gotovo svakog poslovanja, ali to ne negira činjenicu da su ponekad skupa i teška za održavanje. Ako ne želite kupovati skupa i nova računala koja će za nekoliko godina svejedno zastarjeti, najam računala jeftinije je i daleko praktičnije poslovno rješenje.Potreba za zaposlenicima na određeno vrijeme također može biti razlog zašto najam računala predstavlja praktičniju opciju. Ukoliko Vam je vremenska komponenta u poslovnoj suradnji nepoznata ili neizvjesna, kupljeno računalo za određeno ili fleksibilno radno mjesto može predstavljati suvišni trošak.Najam računala Vam otvara opciju da s manjim brojem vlastitih računala možete ispunjavati ciljeve svog poslovanja, proizvoda i usluga s jednakom kvalitetom isporuke, ali s manjim početnim ili konstantnim troškovima računalne opreme. Ako Vaša djelatnost ili poslovanje zahtijevaju bolju konfiguraciju u budućnosti, kao pružatelji usluga najma računala, možemo zamijeniti Vaša računala na temelju zahtjeva. Cijene najma računala su iznimno pristupačne te na godišnjoj prosječnoj razini ne predstavljaju gotovo nikakav preveliki trošak. Također, podrazumijeva se da njihovu konfiguraciju u potpunosti možete prilagoditi svojim poslovnim potrebama. Nudimo Vam mogućnost opremanja, postavljanja računalnog postava i tehničke podrške za potrebe Vašeg poslovanja ili projekta.

Trebate servis laptopa i računala Info AM ima bogato iskustvo i stručnost potrebnu za rješavanje svih problema ! Obratite nam se na - Servis računala.hr

 

 

 

Besplatna dostava

Na svaku kupnju u vrijednosti iznad 1000 kn pružamo besplatnu dostavu, a za kupnju do iznosa od 1000 kn dostavu plaćate samo 50 kn.

12 mjeseci jamstva

Na sve proizvode iz naše ponude dajemo 12 mjeseci jamstva tako da možete biti sigurni da su rabljena računala koja kupite kod nas provjerena i kvalitetna.