Rezultati pretrage
Prednosti najma računala

Ukoliko ste skeptični prema kvaliteti rabljene računalne opreme, nastojat ćemo Vam istaknuti prednosti najma računala.

4 razloga zašto je iznajmljivanje računala logičnije od kupnje

Iznajmljivanje računala za tvrtku kako bi ispunili svoje uredske zahtjeve za računalnom opremom nije neuobičajeno. Mnoge tvrtke radije iznajmljuju umjesto da kupuju cjelokupnu svoju računalnu infrastrukturu, a sa stajališta financija poduzeća, to itekako ima smisla.

Kako bismo vam pomogli pobliže objasniti prednosti, iznijet ćemo Vam četiri razloga koji potvrđuju iznajmljivanje računala kao pametnu poslovnu odluku.

 

                                                                         JAVNO SAVJETOVNJE – Odluka o davanju u najam stanova u vlasništvu Grada  Dubrovnika – Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara – medicinskih  tehničara

Iznajmljivanje računala jednako je uštedi novca pri kupnji.

Računala su postala standardna potreba za nesmetan rad gotovo svakog poslovanja, ali to ne negira činjenicu da su ponekad skupa i teška za održavanje. Ako ne želite kupovati skupa i nova računala koja će za nekoliko godina svejedno zastarjeti, najam računala jeftinije je i daleko praktičnije poslovno rješenje. Ako Vaša djelatnost ili poslovanje zahtijevaju bolju konfiguraciju u budućnosti, kao pružatelji usluga najma računala, možemo zamijeniti Vaša računala na temelju zahtjeva. Cijene najma računala su iznimno pristupačne te na godišnjoj prosječnoj razini ne predstavljaju gotovo nikakav preveliki trošak. Također, podrazumijeva se da njihovu konfiguraciju u potpunosti možete prilagoditi svojim poslovnim potrebama.

 

 

                                  Besplatna crvena strelica dolje, preuzmite besplatne isječke, besplatne  isječke - Ostalo

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Smanjenje troškova održavanja i popravka.

Prema iskustvu, prosječni trošak popravka računala može se kretati od više stotina do više tisuća kuna. Dakako, cijena popravka ovisni o raznim čimbenicima kao što su težina kvara, dostupnost zamjenskih dijelova, ali i brend računala. Iznajmljivanje računala može svakom poduzeću uštedjeti sve razne troškove popravaka i održavanja jer su uređaji koji se iznajmljuju već pokriveni garancijom, osiguranjem i dolaze u paketu s planovima održavanja. Dakle, eventualne poteškoće neće predstavljati dodatno financijsko opterećenje za Vaš budžet.

                                                                  Sigurnost - Zvono istine                                                                  

Sigurnost i zaštita poslovnih podataka.

Prilikom iznajmljivanja računala možete biti uvjereni da nema značajnog rizika za organizaciju u pogledu zaštite podataka. Računala dolaze s unaprijed traženom konfigurirani u pogledu sigurnosti, ali svakako ih je moguće i naknadno prilagoditi željenim sigurnosnim postavkama od strane klijenta.                                            

Osigurajte kontinuitet poslovanja.

Iznajmljivanje računala je za gotovo svaku tvrtku izvrstan način osiguravanja kontinuiteta poslovanja i zadržavanja kvalitete rada. Lako je iznajmiti računala na bilo koji vremenski period. Nudimo Vam opciju da računala možete iznajmiti tjedno, mjesečno ili na rok koji najviše odgovara Vašim poslovnim potrebama. Iznajmljivanje računala osigurava da poslovanje ostane stabilno i da održava kontinuitet rada bez ikakvih smetnji u svakodnevnom funkcioniranju.